Organmassage

Organmassage

KST hos Situs

Organmassage er en blid og behagelig behandlingsform, der løsner og afspænder bindevævet rundt om de forskellige organer. Formålet med behandlingen er at frigøre organerne for opståede spændinger. Dette giver organerne bedre mulighed for at kunne bevæge sig i de små bevægelsesmønstre, der skal til for at kunne virke optimalt. Maven, leveren og de andre organer bevæger sig 7 gange i minuttet. Hvert organ har sin egen bevægelsesbane. Nyrerne bevæger sig f.eks. ca. 1,5 km dagligt.

Vores organer styres af muskler. Hvis bevægelsen i disse muskler er nedsat pga. arvæv efter operationer eller fra spændinger, er disse muskler mindre effektive.
Når der opstår skævheder i kroppen, og vores organer ikke får den plads, de har brug for, bliver de understimuleret, og derved ikke yder de det optimale. Når så vores krop næste gang udsættes for noget, der kræver, at vores organer er arbejdsdygtige, vil det være sværere og sværere at komme sig over.

Symptomer

Der er en række symptomer, som kan antyde nedsat funktion i organsystemet:

Oppustethed – mavesyre – diarré – forstoppelse – hæmorroider – rygsmerter – nakkesmerter – dårlig ånde – stakåndethed – smerter i brystkassen – spændt solar plexus – træthed – hofteproblemer – lændesmerter – smerter i underlivet – bøvsen – halsbrand – svært ved at tømme maven – spiser mange små måltider – eksem – sult/mæt-ubalance – nedsat sexlyst – knude i maven – svært ved at komme i gang om morgenen – svært ved at fordøje fedtstoffer – kolde hænder/fødder – stress – meget/ingen lyst til fedt mm.

Ja, det er mange! Grunden er selvfølgelig, at vores organsystem er så afgørende for hele vores krops funktion og velbefindende, og er der problemer, skal kroppen nok give os besked – det er simpelthen en overlevelsesmekanisme.

Så derfor lyt til din krop og reager på, hvad du hører.