Bindevævsmassage

Bindevævsmassage

KST hos Situs

Når de fleste mennesker tænker på massage, tænker de oftest på at løsne spændte, stive, ømme muskler, nogle mennesker forbinder det også med at løsne leddene for at forbedre bevægelser.

Men ideen med at massere bindevæv er helt ny for de fleste mennesker. Hud, muskler, knogler, fedt, nerver, organer og blodårer har alt sammen bindevæv i sig.

Bindevævsmassage er en blid og effektiv massageform, som udføres i samarbejde med klienten og omvendt. Ved at holde fingrene meget blidt på det spændte område, svarer klientens krop ved at give slip i det spændte område.

På den måde fremkalder jeg klientens egen afspændingsrespons. Den giver en positiv effekt både i det lokale område og i hele kroppen. Afspænding af det lokale bindevævsområde er vedvarende, fordi klienten har “gjort det selv” – ikke bare i bindevævet, men også ved at omprogrammere nervesystemet.

Når de forskellige bindevævslag er afslappede og kan bevæge sig i forhold til hinanden, effektiveres kroppen til at kunne arbejde på den bedst mulige måde.

Man undgår derved at blive knækket og brækket på plads.

Til afhjælpning af bl.a.

  • Skæv hoftestilling

  • Skoliose (Skæv ryg)

  • Lændesvaj

  • Luftvejssygdomme

  • Afspænding ved en diskusprolaps